Hvem er vi ?

Vi er IKKE en bank, og vi forvalter ikke dine penge fysisk og vi handler ikke fysisk dine produkter. Ingen overførsel fra dig til os som almindelige banker. Neptoon er blot en understøttende digital platform med indbyggede finansielle strukturer, der sikrer private investorer en hurtig, fleksibel og smart formuekonstruktion inden for pensions-, virksomheds- og husstandsporteføljer. Neptoon er en dansk hjemmehørende juridisk enhed, og er en opfølger til Ubanking.dk, der gennem et år udgjorde et “pilotprojekt” for at teste medlems- og platformsbaserede professionelle digitale investeringsløsninger. Testresultaterne viste, at investorerne sætter pris på digitale onlineløsninger, men kun med en stor grad af brugerfleksibilitet i udformningen af porteføljer, og adgang til lister over investeringsfonde for alle aktivklasser. Alle Neptoon konstruktioner er matematisk og økonomisk udviklet af senior marked og akademiske mennesker.

Vores filosofi

Neptoon deler samme generelle filosofi som andre sites og produkter i moderselskabet Neptoon ApS. Den generelle Neptoon filosofi er at gøre investeringsløsninger, smarte, billige, gennemsigtige og fleksible. Let og digitalt tilgængelige for investorer. Den specifikke Neptoon investeringsfilosofi her, er indlejret i det fondsbaserede sæt af multi-asset class strategier, der er designet til at fange mellem- og langsigtede afkast med lavest mulig variation. Risiko.

Vores målsætning

Innovationen inden for finansielle produkter og IT-teknologi det sidste årti kræver en ny tilgang til finansielle investeringer for private investorer. En tilgang, der i det væsentlige følger den “optimale investorstrategi”, der allerede blev udviklet for 50 år siden af nobelpristagere i finans. Hverken IT eller produkter var dog tilpas tilgængelige til at udmønte i praksis teorien. Så vores kernemål er at levere denne strategi, der gør investeringer risiko-afkast optimale, billige og gennemsigtige i en simpel trinvis interaktiv proces mellem Bruger og en robot. På under 1 minut kan du således downloade en standard eller skræddersyet løsning, selv inklusive dine foretrukne ETF’er eller fonde. En handelsbillet. Neptoon sørger for, at du kender dine investeringer, og at bankerne ikke vil tage 50% af dit afkast over år.

Our Team Leaders

Thomas Peter Clausen

CEO, Neptoon ApS

Neptoon’s univers af regioner og lande

Vælg dit bosiddende land eller region her (Er du dansker bosiddende i USA så vælg USA etc.)

Vær opmærksom på dit valg af land. Valget følger dit login og kan ikke ændres senere med samme login.

v